[vc_row][vc_column][td_block_trending_now navigation=”manual”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Een gezonde lifestyle

Er zijn genoeg argumenten op te noemen om een gezonde lifestyle na te streven. Je kunt namelijk vele aandoeningen voorkomen. Zoals overgewicht, ondergewicht, bepaalde type kanker, hart- en vaatziekten en een hoge bloeddruk. Je verkleint zelfs de kans op een depressie. We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving die aan één of meerdere aandoeningen lijd.

Ik wil een gezonde lifestyle bereiken

Er bestaan geen wondermiddelen om een gezonde lifestyle te bereiken. Daar zal je echt voor moeten werken. Je voedingspatroon aanpassen om een gezond gewicht te bereiken. Pas je bewegingspatroon aan om je fit te voelen en een gezond lijf te hebben. Je zal daar zelf voor moeten werken omdat te bereiken. Het zal dan ook geen gemakkelijke weg zijn om je resultaten te behalen. Het vergt dan ook doorzettingsvermogen en discipline om je gewoontes te doorbreken.

Een gezonde lifestyle is een groot voordeel

Je zal je beter gaan voelen en je zal er beter gaan uitzien. En je wordt gezonder en je conditie verbetert. Je raakt gewicht kwijt, als je dagelijks aan je lifestyle werkt. Door regelmatig te bewegen en voldoende te eten. Zo krijgt je lichaam de juiste voedingsstoffen binnen en bouwt spiermassa op door de beweging. Kortom je zal merken dat jou gezondheid zich steeds meer ontwikkeld.

Wat staat een gezonde lifestyle in de weg?

Wetenschappelijk is inmiddels aangetoond dat onze westerse voedings- en beweegpatroon een gezonde lifestyle in de weg staat. Daardoor kampt meer dan de helft van de bevolking van Europa met overgewicht. Daardoor ontstaat er een situatie waarbij je persoonlijk slecht in je vel zit en de kosten in de gezondheidszorg zullen stijgen.

Oorzaak

Onze leefstijl bestaat uit weinig bewegen. En er zijn teveel voedingsmiddelen die veel calorieën bevatten. Om nog maar te zwijgen over wat je allemaal kunt kiezen in de supermarkt. Het één is nog lekkerder dan het ander. Alleen het grootste probleem is dat we te veel binnen krijgen en te weinig verbranden.

Conclusie

Hierdoor krijgen we sneller overgewicht. Ons eetpatroon bevat vaak te veel suikers, koolhydraten en vetten. Deze krijgen we sneller binnen dan we denken. Denk aan het koekje bij de koffie, een glaasje frisdrank of vruchtensap en dan vooral niet te vergeten om stil te staan bij de yoghurtdrinks. Het bevat allemaal te veel suiker, koolhydraten en vet. Deze ruime keuze van producten in de supermarkt staat een gezonde lifestyle in de weg.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][td_block_ad_box spot_id=”sidebar”][td_block_social_counter custom_title=”Volg ons” style=”style9 td-social-boxed td-social-colored” facebook=”ifeelfit.nl” twitter=”#” googleplus=”#” instagram=”#”][/vc_column][/vc_row]