Ik ben blij dat je een kijkje komt nemen op Ik Eet Me Fit.nl

De nieuwste community op het gebied van gezondheid, voeding en flex eetgewoonte.

Ik wil je graag uitleggen wat een flex eetgewoonte is. Wat doen eiwitten in je voedingsschema. En wat de website voor jou kan betekenen. Ik weet namelijk zeker dat als ik vertel hoe makkelijk het is om vet te verliezen dat je niet kan wachten om te starten. Met de informatie op de website kun je neem je niet alleen de controle over je gezondheid terug maar zal je ook merken dat je sneller fitter en energieker word. Daarnaast leer ik je hoe je kunt trainen en eten om zonder jezelf te verhongeren. En ook hoe je je droomlichaam kunt krijgen. Want zeg nu eens eerlijk wil jij chocolade eten of een wijntje drinken tijdens het afvallen. Of af en toe eens een hamburger met een biertje kunnen nemen? Je denkt nu vast dat ik gek ben maar, ik beloof je het kan echt.

Recepten die je verder helpen

Bij het aanpassen van je voedingsschema is het belangrijk omdat bij de bron aan te pakken. Voeding is namelijk de basis van onze dag. Je staat op en je eet. Wanneer je naar je werk/sport gaat. Tussen de middag dan ga je eten. ‘s Avond als je thuis komt. Het eerste wat je doet is je gaat eten (of eerst eten klaar maken ;-)). Maar hoe zit het tussendoor? Denk je eraan om ook iets tussendoor te eten? Op mijn website kun je genoeg recepten vinden die je gaan helpen om je leven weer op de rit te krijgen. Er zitten genoeg voedingsstoffen in zodat je meer energie zal krijgen. Dit was voor mezelf ook een reden om eens goed naar mijn eetpatroon te kijken. Wanneer je inspiratieloos bent in wat je kan maken. Dan heb ik genoeg ideeën voor je.

Geef jezelf de kans

Dit klinkt ook als logisch. Geef jezelf een kans om te ontdekken wat anders eten met je lichaam en geest doet. Gewoon voor 30 dagen meer eiwitten eten en jezelf de voeding te geven die je nodig hebt. Je bent hier met een reden. Ga voor jezelf eens na waarom je hier bent. Op die manier weet je wat je moet zoeken hier.Ik zal je alle tools geven om je gezondheid weer op de rit te krijgen, maar wellicht ook wel op andere gebieden.

Een paar voorbeelden van flex eetgewoonte op een rij

Stel het kan zijn dat je namelijk wil afvallen. Misschien wil je 5, 10, 15 of zelfs 20 kilo afvallen. Ik heb je uit de droom dat zal dan ook niet in één week geregeld zijn.Echter ik kan je wel helpen om deze kilo’s kwijt te raken. Met ook ‘gewoon’ gezond eten. Maar alleen als je echt gemotiveerd bent gaat het je lukken.

Of misschien bij jij wel die sporter die je al een tijd lang bezig is om droger te worden. Je wil (net als bij het afvallen) vet verliezen. Het geldt voor jou hetzelfde als voor de groep afslankers. Je hebt een droom om een prachtig lijf te hebben. Alleen als je gezond eet en voldoende eiwitten tot je neemt gaat je echt wel lukken. Het enige wat het kost is tijd. Het gaat niet vandaag op morgen dat je droog bent en een wasbord hebt. Ik kan samen met jou een trainingsschema maken die afgestemt is op je voedingspartoon.

Wat kun je verwachten van ik Eet Me Fit.nl

Recepten

Recepten voor een flex eetgewoonte

Ik heb elke week wel nieuwe recepten. Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, dessert of snacks. Je kan eindeloos recepten zoeken zodat je altijd iets kunt maken wat je lekker vind. Er is voor iedereen wat te vinden. Bekijk al mijn recepten hier

Gezondheid

Flex eetgewoonte is een makkelijke manier om aan je gezondheid te werken

Er is veel te vertellen over gezondheid en dat doe ik dan ook veel. Elke week zal ik een nieuw artikel plaatsen dat met gezondheid te maken heeft. Ik schrijf wel de waarheid en dan met name over koolhydraten, eiwitten en vet en nog veel meer. Kortom alles over gezondheid vind je hier

Community

Flex eetgewoonte community

Fit worden doe je niet alleen, wij doen dit samen. Dat is namelijk mijn visie. We doen al zoveel dingen alleen en dan lukt het vaak niet. De stok achter de deur ontbreekt vaak. Op onze community kun je in contact komen met gelijk gestemde. Ze willen allemaal hun doel halen en daar kun je steun vinden met en bij elkaar. Daarnaast hebben wij ook een speciale leden website waar je begeleid kan worden en extra steun kan vinden.

Challange ‘Word Fit in de Keuken’

Flex eetgewoonte - challenge 'Word fit in de keuken'

Dat het lastig is om fit te worden dat kan ik me goed voorstellen. Ik ben namelijk zelf lang bezig geweest om de knop om te zetten en beter te gaan eten. Ik kan nog zoveel recepten plaatsen en informatie geven om je nog beter te voelen. Maar je zal het wel zelf moeten doen als je iets wil veranderen. Echter ik kan je helpen met deze challenge. Doe een keer mee. Je kan namelijk met wat hulp echt geweldige resultaten boeken en ik kan je daarbij helpen.

Oke, maar hoe kan ik je nu helpen?

Je zal wel denken daar heb je weer zo’n website die alles weet over afvallen, gezonde lifestyle en gezond eten. Ik heb al zoveel informatie gelezen en ik weet hoe ik dit allemaal moet doen. Nou dat begrijp ik heel goed dat je dat denkt. Maar ik heb een andere visie op al deze onderwerpen. Ik wil namelijk laten zien dat je door gezond eten (en soms ook minder gezond) gewoon je kunt afvallen en daarna op gewicht blijven. Zodat je je fit en lekker in je vel voelt. Ik ga je hier leren door middel van een flex eetgewoonte dat je je lifestyle kan veranderen.

Wat is een flex eetgewoonte?

Dat houdt het volgende in. In ons programma leer ik je om je eetgewoonte aan te passen. Je mag hierbij alles eten zo lang je je 3 belangrijkste macro’s maar haalt. Dat wil zeggen dat je elke dag goed kijkt of je je eiwitten, koolhydraten en vetten binnen krijgt. En dat allemaal binnen je gezonde energie balans. Dus je mag alles eten. Zo lang je maar binnen macro’s blijft. In het begin is dit wat lastig, maar ik ga je ook helpen en motiveren om je doel te bereiken. Je mag ook letterlijk alles eten. Van chocola tot een wijntje. Of van een hamburger tot een biertje. Alles is mogelijk binnen een flex eetgewoonte. Zo lang je maar binnen je macro’s blijft.

Echt alles kan met flex eetgewoonte

Hoe mooi is het om geen lijstje te hebben met wat je allemaal niet mag eten. Hoe fijn is het om geen beperking te hebben, maar gewoon alles te eten wat je maar wil. Maar het heeft ook een andere kant. Wat ga ik dan eten?

Ook daar ga ik je bij helpen. Ik heb daarom een recepten databank voor je flex eetgewoonte gemaakt. Daar kun je allerlei recepten vinden met veel eiwitten. Dat is namelijk de moeilijkste om binnen te krijgen als je hier net mee begint is een beetje hulp daarmee wel fijn.

Wie ben ik?

Ik ben Loek. Ik ben al ruim 15 kilo afgevallen en ik heb meer kracht en vitaliteit dan hiervoor. Dit is duidelijk te merken in de sportschool. Ik val niet alleen af, maar ik word ook droger. Dat is voor sporter natuurlijk interessant. Met mijn achtergrond als kok kan je helpen om meer uit je voeding te halen. Je kan mij vinden op diverse social media kanalen.

Volg mijn passie voor eiwtten via mijn kanalen, en kom met elkaar in contact